دكتر قهرماني دامپزشك كورد

دامپزشكي-ادبيات فارسي
 
رنگ گوشت :
ساعت ۸:۳٩ ‎ق.ظ روز سه‌شنبه ۳٠ فروردین ۱۳٩٠ : توسط : دکتر قهرمانی

1-                             

 رنگ گوشت مربوط به میوگلوبین می باشد و شدت این رنگ بستگی دارد با میزان میوگلوبین عضلات ، ماهیت میوگلوبین و PH  گوشت . با افزایش سن دام بر مقدار میوگلوبین عضلات و شدت رنگ گوشت افزوده میگردد . رنگ گوشت در گاو جوان قرمز آلبالویی ، در گوساله قهوه ای صورتی ، در گاو مسن قرمز تیره ، در بره صورتی روشن و در گوسفند قرمز آجری می باشد .

رنگ لاشه پس از مدتی مجاورت با هوا ( تقریباً تا 30 دقیقه پس از کشتار ) روشن تر می گردند زیرا میوگلوبین در مجاورت هوا اکسیده شده و بصورت اکسی میوگلوبین که دارای رنگ قرمز روشن می باشد در می آید .

رنگ قرمز روشن اکسی میوگلوبین پسندیده ترین رنگ گوشت تازه محسوب میشود